Over ons

Wie is Vesi 

Welkom bij Vesi Kunststof Kozijnen, uw partner in duurzame en energiebesparende kozijnen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Wij zijn gespecialiseerd in de levering en installatie van hoogwaardige kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ons team van ervaren en deskundige medewerkers staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor uw woning. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het vervangen van oude kozijnen, het realiseren van een uitbouw of het plaatsen van nieuwe deuren, wij hebben de expertise en ervaring om uw project tot een succes te maken.

3o0a0348 teamfoto fabriek
3o0a0562

Wij werken alleen met hoogwaardige en gecertificeerde producten van het gerenommeerde merk Veka. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing. Onze kozijnen zijn leverbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor wij altijd een passende oplossing hebben voor uw woning.

Bij Vesi Kunststof Kozijnen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en transparante communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en garantie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen.

Kortom, bent u op zoek naar hoogwaardige en energiebesparende kunststof kozijnen voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact op met Vesi Kunststof Kozijnen voor een vrijblijvende offerte en laat u verrassen door onze kwaliteit, service en vakmanschap.

Maak een afspraak en wij nemen contact met u op!

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken of neem direct contact op door ons te bellen.

Bezoek onze showroom

U ontvangt een offerte op maat

Gratis en volledig vrijblijvend

U kunt binnen 48 uur een reactie verwachten

Aanvraag voor Afspraak

Aanvraag formulier voor een afspraak

Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoonnummer
Omschrijving project
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.