Energiebesparend

Energiebesparende kozijnen

Kunststof kozijnen zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar ze bieden ook aanzienlijke voordelen op het gebied van energiebesparing. Een goede isolatie van ramen en deuren is namelijk van essentieel belang voor het beperken van warmteverlies en het verminderen van de energiekosten.

Onze kunststof kozijnen zijn uitgerust met een uniek meer-kamersysteem, dat de luchtcirculatie beperkt en zo koudebruggen en tocht voorkomt. Hierdoor blijft de warmte beter binnen en de kou buiten. Bovendien zijn de kozijnen voorzien van hoogwaardig isolatieglas dat een uitstekende isolatiewaarde heeft. Het glas kan gevuld worden met een speciaal isolatiegas, zoals argon of krypton, om nog betere prestaties te leveren.

De combinatie van het meer-kamersysteem en het isolatieglas zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het warmteverlies, wat kan leiden tot een daling van de stookkosten. In feite kan het gebruik van kunststof kozijnen de energiebesparing tot wel 30% verhogen, afhankelijk van de oude situatie en de kwaliteit van de installatie.

Maar niet alleen energiebesparing is een belangrijk voordeel van kunststof kozijnen. Het comfort in huis wordt ook verhoogd. Omdat er minder tocht en koudebruggen zijn, voelt de woning al snel warmer en comfortabeler aan. Bovendien is het geluid van buitenaf minder goed hoorbaar, wat zorgt voor een rustiger en aangenamer binnenklimaat.

Kortom, het vervangen van oude kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen kan niet alleen zorgen voor een frisse en moderne uitstraling van uw woning, maar het kan ook leiden tot een aanzienlijke besparing op uw energierekening en een hoger comfortniveau. Informeer daarom vandaag nog naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

haus objektwettbewerb veka softline 82

Maak een afspraak en wij nemen contact met u op!

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken of neem direct contact op door ons te bellen.

Bezoek onze showroom

U ontvangt een offerte op maat

Gratis en volledig vrijblijvend

U kunt binnen 48 uur een reactie verwachten

Aanvraag voor Afspraak

Aanvraag formulier voor een afspraak

Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoonnummer
Omschrijving project
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.