Duurzaam materiaal

Kunstof gaat langer mee

Kunststof kozijnen zijn niet alleen geluidswerend, maar ook zeer duurzaam. Dit komt doordat kunststof als materiaal van nature al zeer lang meegaat en bovendien onderhoudsarm is. Hieronder zullen we meer uitleg geven over de duurzaamheid van kunststof kozijnen. Hieronder zullen we meer uitleg geven over de duurzaamheid van kunststof kozijnen.

Ten eerste zijn kunststof kozijnen zeer goed bestand tegen weersinvloeden zoals zon, regen en wind. Het materiaal verkleurt niet, rot niet en corrodeert niet. Hierdoor zijn kunststof kozijnen zeer geschikt voor gebruik in verschillende klimaten en omgevingen. Ook zijn kunststof kozijnen zeer goed bestand tegen temperaturen, waardoor ze niet uitzetten of krimpen bij temperatuurwisselingen.
Daarnaast zijn kunststof kozijnen onderhoudsarm. Dit betekent dat ze niet geschilderd hoeven te worden en ook niet gevoelig zijn voor insecten of houtrot. Het enige onderhoud dat kunststof kozijnen nodig hebben is af en toe schoonmaken met een mild reinigingsmiddel. Dit scheelt niet alleen in onderhoudskosten, maar ook in tijd en moeite.

tlvek 280112 xxl schnitt rl20080312a 1028 ret 03

Maak een afspraak en wij nemen contact met u op!

Vul het formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken of neem direct contact op door ons te bellen.

Bezoek onze showroom

U ontvangt een offerte op maat

Gratis en volledig vrijblijvend

U kunt binnen 48 uur een reactie verwachten

Aanvraag voor Afspraak

Aanvraag formulier voor een afspraak

Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoonnummer
Omschrijving project
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.